Pătrate de brânză de capră cu chutney de zmeură Chile

Pătrate de brânză de capră cu chutney de zmeură Chile
Pătrate de brânză de capră cu zmeură Chutney Chile este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 436 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, ghimbir, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pătrate De Ouă Cu Brânză Din Chile, Pătrate De Brânză De Capră Cu Căpșuni Prăjite, și Topirea brânzei de capră și a tartelor de chutney.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde până se aromează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați bulionul de pui, ardeiul gras, mierea, ghimbirul, oțetul și Chipotle chile și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Supă De PuiSupă De Pui
Ardei GrasArdei Gras
OțetOțet
GhimbirGhimbir
MiereMiere
SosSos
6
Adăugați zmeura și gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
7
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați chutney-ul să se răcească ușor. Se amestecă cilantro și se condimentează cu sare și piper negru, după gust. (Chutney poate fi preparat cu 3 zile în avans. Se răcește și se păstrează la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți patiseria de puf într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
10
Tăiați patiseria în pătrate de 2 până la 3 inci.
11
Puneți pătratele pe foaia de copt pregătită. Folosind un mic tăietor de prăjituri înscrieți un cerc în centrul fiecărui pătrat sau folosind un cuțit de decojit, înscrieți o margine de 1/2 inci în jurul marginii fiecărui pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
12
Coaceți pătratele până la puf și auriu, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Îndepărtați secțiunea superioară a produselor de patiserie gătite și umpleți cu o parte din brânza de capră. Puneți o păpușă generoasă din chutney de chipotle-zmeură deasupra brânzei de capră. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ZmeurăZmeură
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista