Pătrate de brânză cu jeleu
Pătratele de brânză cu jeleu sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână praf de copt, orice aromă de gem de fructe, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scorțișoară-crustă de zahăr cremă de brânză și jeleu pătrate daneze, Unt De Arahide Și Pătrate De Granola "Jeleu" , și Pătrate De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Într-un bol de amestecare, combinați alimentele cu brânză procesată, untul, zahărul brun, făina, praful de copt și sarea. Puneți deoparte 1/4 din amestec.
Într-o tigaie unsă de 8x8 inch, așezați amestecul rămas. Acoperiți amestecul cu gem. Zdrobiți amestecul rezervat 1/4 peste stratul de gem.
Coaceți timp de 25 de minute.
Puneți amestecul copt la frigider timp de 2 ore sau până la răcire.
Tăiați în pătrate și serviți.