Pătrate De Anghinare La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de anghinare coapte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză parmezană, rulouri de cină semilună) aluat fără sudură, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Anghinare, Pătrate De Anghinare, și Pătratele de anghinare ale lui Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Gatiti spanacul la cuptorul cu microunde conform indicatiilor de pe cutie.
Scurgeți spanacul în filtru; se răcește 5 minute. Strângeți cu grijă cu un prosop de hârtie pentru a se scurge bine.
Desfaceți ambele cutii de aluat pe suprafața de lucru. Dacă utilizați rulouri de semilună, separați-le în 4 dreptunghiuri lungi. Dacă folosiți foi de aluat, tăiați în 4 dreptunghiuri lungi.
Așezați transversal în tigaie unsă de 15x10x1 inci; apăsați aluatul peste fund și 1 inch în sus pentru a forma crustă. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mediu, amestecați spanacul, anghinarea, brânza, maioneza, smântâna și usturoiul praf.
Întindeți amestecul uniform pe crusta parțial coaptă.
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când toppingul este fierbinte.
Tăiați în pătrate de 1 1/2 inch.