Pătrate De Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de anghinare. O porție conține 47 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. Dacă aveți oregano, ceapă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Anghinare, Pătrate De Anghinare La Cuptor, și Pătratele de anghinare ale lui Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. frecați un vas de copt de 7 cm de 11 inci (am folosit o caserolă Pyrex) cu unt sau pulverizați cu gătit spray.In o tigaie mare antiaderentă, combinați ceapa, usturoiul și cam puțin din marinada din anghinare — ați putea folosi câteva lingurițe de ulei, dar am constatat că anghinarea avea deja suficient ulei pe ele.
Călește ceapa, usturoiul și anghinarea tocată timp de aproximativ 5 minute sau până când ceapa este moale și ușor rumenită
Într-un bol de amestecare, bateți ouăle cu o furculiță. Se amestecă firimituri, sare, oregano, Tabasco (sau Tapatio), sare și piper negru, apoi se amestecă amestecul de brânză, pătrunjel, anghinare și usturoi de ceapă.
Coaceți timp de 30 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se răcește câteva ore sau până se răcește foarte mult.Înainte de servire, tăiați în pătrate mici (aproximativ 3
și aranjați pătrate pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Se încălzește la 400 de grade F. timp de aproximativ 5 minute sau până se încălzește.
Serviți în mini căptușeli pentru cupcake.