Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Pătratele cu nuci de miere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, migdale, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pătrate Cu Nuci De Miere, Miere Și Nuci Cheerios Pătrate, și Miere-Pecan Pătrate.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci (adâncime de 2 inci) și tapetați cu 2 foi încrucișate de folie, lăsând o surplombă de 2 inci pe toate părțile. Folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
2
Amestecați făina, zahărul, praful de copt, sarea și untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră cu bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați oul și amestecați cu o furculiță (sau puls) până se formează un aluat sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Apăsați aluatul uniform pe partea inferioară (dar nu în sus) a tigaiei de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până când marginile sunt aurii și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigaiei, 15 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1
Aduceți mierea, zahărul brun și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți, fără a amesteca, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Miere
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă untul și smântâna și se fierbe, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
3
Se ia de pe foc și se amestecă toate nucile până se acoperă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
4
Se toarnă amestecul de nuci peste crusta de patiserie, răspândindu-se uniform și se coace în mijlocul cuptorului până când toppingul este caramelizat și clocotit, 12 până la 15 minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft. Ridicați desertul din tigaie folosind folie și tăiați-l în 25 de pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Pătratele de nuci de miere se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.