Pătrate Buttertart
Pătratele Buttertart ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 282 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 55 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați S ' more Squares, PB & J pătrate, și Pătrate De Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x9 inci.
Într-un castron mediu, combinați făina și 2 linguri de zahăr brun.
Tăiați untul până când amestecul este sfărâmicios. Apăsați în partea inferioară a tigaiei pregătite.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Crusta nu trebuie să fie complet gătită.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul brun rămas.
Combinați ovăzul, sarea și praful de copt; amestecați în amestecul de ouă împreună cu vanilia.
Se amestecă stafidele și nuca de cocos, dacă se dorește.
Întindeți amestecul uniform peste stratul de firimituri parțial coapte în tigaie.
Coaceți încă 20 de minute. Se răcește și se taie în pătrate.