Pătlagine Ugandeze Cu Tocană De Pui

Pătlaginele ugandeze cu tocană de pui sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 803 calorii, 46G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui prăjit cu Pătlagine și ceapă, Boluri de pui din Caraibe cu Pătlagine la grătar, și Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și trosnituri de porc cu pui înăbușit).