Pătlagine Prăjite Cu Nucă De Cocos

Pătlagine Prăjite Cu Nucă De Cocos
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ROM, pătlagine, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pătlagine prăjite cu nucă de cocos, Plantains "Foster" cu bici de nucă de cocos, și Platanos Asados con Coco (Pătlagine coapte cu nucă de cocos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade curățați pătlaginele și tăiați-le pe lungime, apoi în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se amestecă ușor toate ingredientele și se pun într-o foaie de copt.Prăjiți 30 de minute, sau puțin mai mult, până când pătlaginele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Transferați pătlaginele într-un platou de servire și turnați toate lichidele de gătit peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista