Păsări Spatchcocked

Păsări Spatchcocked
Păsările Spatchcocked ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 551 calorii, 23g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, maldon, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păsări Spatchcocked, Pui Spatchcocked, și Pui Spatchcocked.

Instrucțiuni

1
Puneți fiecare pasăre în marinada respectivă într-un vas în care se potrivesc perfect, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider, de preferință peste noapte sau timp de 24 de ore, deși chiar și câteva ore ar avea efect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Când grătarul este bun și fierbinte, ridicați păsările din marinada lor și gătiți până când carnea și-a pierdut toată rozitatea crudă, dar este încă fragedă în interior și pielea este crocantă, lustruită și veziculată. Este greu să fiu precis despre vremuri, deoarece grătarele diferă chiar mai mult decât cuptoarele, dar pe grătarul meu-un bucătar în aer liber pe gaz, pe care îmi place să-l distrag și, din moment ce are capac, îl folosesc chiar și în ploaia de iarnă-puiul durează aproximativ 35 de minute, găinile Cornish 15 și prepelița aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
CuptorCuptor
3
Împreună cu sarea de mare, presărați pătrunjel proaspăt tocat peste pui și coriandru peste găini și prepelițe sau folosiți orice plantă pare potrivită pentru marinatele pe care le-ați inventat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sare De MareSare De Mare
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
PrepelițăPrepeliță
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 55 m.
Porții7
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista