Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi

Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi
Carne de pasăre prăjită, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1703 calorii. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână țelină, salvie, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma murele, puteți urma acest fel principal cu Tort de nunta cu mure si trandafiri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Picior prăjit de mistreț, și Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați oasele, apa, morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul, salvia și boabele de piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, degresând ocazional. Se strecoară stocul. Măsurați 3 1/2 căni de stoc pentru gătit farro și rezervați resturile pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
FarroFarro
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați fiecare dintre găinile de vânat, găinile sau porumbeii în jumătate, apoi condimentați peste tot cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De VânatCarne De Vânat
3
Într-o tigaie mare saut saut la foc moderat, încălziți uleiul. Lucrând în loturi, adăugați păsările, cu pielea în jos, în tigaie și căutați până când pielea este maro aurie și caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați păsările, așa cum s-a făcut, într-o tigaie sau o foaie mare de copt cu margini și prăjiți-le în cuptor până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 165 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și turnați jumătate din grăsimea de slănină topită într–o tigaie medie saut și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă șalota în cratița originală și saut-ul, amestecând ocazional, până devine translucid, apoi se adaugă Farro-ul și saut-ul, amestecând ocazional, până se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați cele 3 1/2 căni de stoc rezervate la farro și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când este moale și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
În timp ce farro fierbe, încălziți grăsimea de slănină topită în tigaia medie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă ciupercile și saut-ul, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat de ciuperci se evaporă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
7
Adăugați ciupercile și slănina în farro și amestecați pentru a combina. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
FarroFarro
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți uleiul de măsline, salvia și boabele de piper la foc mic. Opriți focul și lăsați uleiul să se răcească până când este parfumat cu salvie și boabe de piper. Odată răcit, strecurați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți murele, coacăzele, vinul roșu, mierea și oțetul la foc mic. Continuați să fierbeți până când amestecul este gros și asemănător gemului, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
CoacăzeCoacăze
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aranjați feniculul și morcovii în vase separate de copt sau foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se înmoaie și bine caramelizat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Transferați într-un castron mare, stropiți cu siropul de arțar și oțetul, condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Împărțiți farro-ul în 4 farfurii, apoi acoperiți fiecare cu legume și păsări de curte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păsări De CurtePăsări De Curte
FarroFarro
2
Încingeți farfuriile cu compot de fructe de pădure și ulei de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
De La Maestru
4
Bucatar sef, Fox 2013

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmistreț tocat sau slănină obișnuitămistreț tocat sau slănină obișnuită41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat5boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi142ardei habeneroapă suplimentarăapă suplimentară41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteUlei de CanolaUlei de Canola31 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tăiați în bucăți de 1 inchmorcovi, tăiați în bucăți de 1 inch1coaste mediicoaste de țelină mediecoaste de țelină medie4smallsgăini întregi de vânat, găini mici sau porumbeigăini întregi de vânat, găini mici sau porumbei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăze uscatecoacăze uscate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfarrofarro21 litru de lapte integral, la temperatura camereibulbi de fenicul, tăiați în pene și miezbulbi de fenicul, tăiați în pene și miez2crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt2crenguțesalvie proaspătăsalvie proaspătă2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze de salvie proaspete tocatefrunze de salvie proaspete tocate2boabe de piper verde întregiboabe de piper verde întregi3Crustă: firimituri de biscuiți graham1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare KosherSare Kosher2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci feliateciuperci feliate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1(vinete)Tortilla proaspete din făină, pentru servireTortilla proaspete din făină, pentru servire1parmezan ras1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1(vinete)ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată1parmezan rasfelii subțiri de șuncă Virginia sau prosciuttofelii subțiri de șuncă Virginia sau prosciutto1Ceapa galbena medie, tocatapăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista