Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi
Carne de pasăre prăjită, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1703 calorii. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână țelină, salvie, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma murele, puteți urma acest fel principal cu Tort de nunta cu mure si trandafiri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Picior prăjit de mistreț, și Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați oasele, apa, morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul, salvia și boabele de piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, degresând ocazional. Se strecoară stocul. Măsurați 3 1/2 căni de stoc pentru gătit farro și rezervați resturile pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Farro
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați fiecare dintre găinile de vânat, găinile sau porumbeii în jumătate, apoi condimentați peste tot cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De Vânat
3
Într-o tigaie mare saut saut la foc moderat, încălziți uleiul. Lucrând în loturi, adăugați păsările, cu pielea în jos, în tigaie și căutați până când pielea este maro aurie și caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați păsările, așa cum s-a făcut, într-o tigaie sau o foaie mare de copt cu margini și prăjiți-le în cuptor până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 165 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și turnați jumătate din grăsimea de slănină topită într–o tigaie medie saut și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se adaugă șalota în cratița originală și saut-ul, amestecând ocazional, până devine translucid, apoi se adaugă Farro-ul și saut-ul, amestecând ocazional, până se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați cele 3 1/2 căni de stoc rezervate la farro și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când este moale și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
În timp ce farro fierbe, încălziți grăsimea de slănină topită în tigaia medie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă ciupercile și saut-ul, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat de ciuperci se evaporă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați ciupercile și slănina în farro și amestecați pentru a combina. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Farro
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți uleiul de măsline, salvia și boabele de piper la foc mic. Opriți focul și lăsați uleiul să se răcească până când este parfumat cu salvie și boabe de piper. Odată răcit, strecurați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți murele, coacăzele, vinul roșu, mierea și oțetul la foc mic. Continuați să fierbeți până când amestecul este gros și asemănător gemului, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Coacăze
Semințe De Leuștean Pudră
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați feniculul și morcovii în vase separate de copt sau foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se înmoaie și bine caramelizat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Transferați într-un castron mare, stropiți cu siropul de arțar și oțetul, condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Împărțiți farro-ul în 4 farfurii, apoi acoperiți fiecare cu legume și păsări de curte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Păsări De Curte
Farro
2
Încingeți farfuriile cu compot de fructe de pădure și ulei de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch