Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi

Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi
Nevoie de o curs principal fără lactate? Păsările de curte prăjite, slănina de mistreț și farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 2738 calorii, 170g de proteine, și 164g de grăsime fiecare. Pentru $9.51 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, țelină, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Picior prăjit de mistreț, Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, și Salată De Fenicul Prăjit Și Farro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați oasele, apa, morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul, salvia și boabele de piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, degresând ocazional. Se strecoară stocul. Măsurați 3 1/2 căni de stoc pentru gătit farro și rezervați resturile pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
FarroFarro
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați fiecare dintre găinile de vânat, găinile sau porumbeii în jumătate, apoi condimentați peste tot cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De VânatCarne De Vânat
3
Într-o tigaie mare, la foc moderat, încălziți uleiul. Lucrând în loturi, adăugați păsările, cu pielea în jos, în tigaie și căutați până când pielea este maro aurie și caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați păsările, așa cum s-a făcut, într-o tigaie sau o foaie mare de copt cu margini și prăjiți-le în cuptor până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați slănina într-o hârtie peplacă cu coajă și turnați jumătate din grăsimea de slănină topită într-o tigaie medie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați șalota în cratița originală și saut, amestecând ocazional, până când devine translucid, apoi adăugați farro și saut, amestecând ocazional, până când sunt doar prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați cele 3 1/2 căni de stoc rezervate la farro și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când este moale și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
În timp ce farro fierbe, încălziți grăsimea de slănină topită în tigaia medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ciupercile și saut, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat de ciuperci este evaporat, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați ciupercile și slănina în farro și amestecați pentru a combina. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FarroFarro
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți uleiul de măsline, salvia și boabele de piper la foc mic. Opriți focul și lăsați uleiul să se răcească până când este parfumat cu salvie și boabe de piper. Odată răcit, strecurați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți murele, coacăzele, vinul roșu, mierea și oțetul la foc mic. Continuați să fierbeți până când amestecul este gros și asemănător gemului, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
CoacăzeCoacăze
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați feniculul și morcovii în vase separate de copt sau foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se înmoaie și bine caramelizat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Transferați într-un castron mare, stropiți cu siropul de arțar și oțetul, condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Împărțiți farro-ul în 4 farfurii, apoi acoperiți fiecare cu legume și păsări de curte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Păsări De CurtePăsări De Curte
FarroFarro
2
Încingeți farfuriile cu compot de fructe de pădure și ulei de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
De La Maestru
4
Bucătar, 2013 vulpe

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmistreț tocat sau slănină obișnuitămistreț tocat sau slănină obișnuită11 lingură de oregano uscatcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș4creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat5boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi142pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOapă suplimentarăapă suplimentară4creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola21 litru de lapte integral, la temperatura camereiCeapa galbena, tocata maruntCeapa galbena, tocata marunt31 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tăiați în bucăți de 1 inchmorcovi, tăiați în bucăți de 1 inch1coaste mediicoaste de țelină mediecoaste de țelină medie1miciOase de la 4 găini întregi de vânat, găini sau porumbeiOase de la 4 găini întregi de vânat, găini sau porumbei4smallsgăini întregi de vânat, găini mici sau porumbeigăini întregi de vânat, găini mici sau porumbei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăze uscatecoacăze uscate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfarrofarro21 litru de lapte integral, la temperatura camereibulbi de fenicul, tăiați în pene și miezbulbi de fenicul, tăiați în pene și miez2crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt2crenguțesalvie proaspătăsalvie proaspătă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de salvie proaspete tocatefrunze de salvie proaspete tocate2boabe de piper verde întregiboabe de piper verde întregi32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci feliateciuperci feliate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore11 lingură de oregano uscat1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1(vinete)ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată11 lingură de oregano uscat1/4 kilogram de cartofi cerați, tăiați în cuburi de 1/4 inch1/4 kilogram de cartofi cerați, tăiați în cuburi de 1/4 inch1Ceapa galbena medie, tocata1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista