Păstârnac și piure de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnacul și piureul de cartofi. Această rețetă servește 9 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 184 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, piper, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Păstârnac Și Piure De Cartofi, Rețetă de piure de cartofi-păstârnac, și Păstârnac-Piure De Mere.
Instrucțiuni
Așezați păstârnacul și cartofii într-un cuptor olandez; acoperiți cu 1" apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Scurgeți legumele și reveniți la tigaia fierbinte.
Adăugați unt și zdrobiți legumele folosind un tocător de cartofi.
Adăugați lapte, sare și piper. Mash.