Păstârnac și conopidă pur și simplu
Păstârnacul și conopida pur și simplu este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, păstârnac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Păstârnac și conopidă pur și simplu, Piure De Conopidă, Morcov Și Păstârnac, și Piure De Conopidă Și Păstârnac Cu Șalotă Calvados.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, cu un capac etanș la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați conopida, păstârnacul, usturoiul, sarea măsurată și piperul după gust și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Adăugați laptele și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede cu cuțitul, aproximativ 20 de minute.
Transferați amestecul, inclusiv lichidul, în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați până la neted. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar, apoi transferați într-un bol de servire.