Păstârnac prăjit cu mentă și salvie
Păstârnacul prăjit cu mentă și salvie este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați mentă, păstârnac, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Păstârnac prăjit cu mentă, Păstârnac prăjit lent în miere de portocale și sos de mentă, și Sage-infuzat piure de cartofi și păstârnac.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Așezați păstârnacul într-un bol de amestecare și aruncați cu uleiul de măsline.
Presărați usturoiul, mierea, sarea și piperul negru după gust. Aruncați până când este acoperit uniform și întindeți uniform pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când păstârnacul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Răzuiește într-un bol de amestecare și aruncă cu mentă și salvie.