Păstârnac prăjit cu cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnacul prăjit cu cimbru. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Păstârnac Prăjit Cu Cimbru, Pui Suculent De Cimbru Prăjit Cu Păstârnac De Arțar Dulce Și W, și Păstârnac cremos la cuptor cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. curățați păstârnacul și tăiați-l în lungimi de 2 inci. Împărțiți cele mai groase bucăți, înjumătățiți-le pe cele medii și lăsați-le pe cele mai subțiri întregi. Vrei ca toate piesele să aibă aproximativ aceeași dimensiune.
Puneți untul într-un vas de copt superficial suficient de mare pentru a ține păstârnacul într-un singur strat și puneți vasul la cuptor până când untul se topește. Se amestecă zahărul brun și oțetul.
Adăugați păstârnacul, sarea și piperul și amestecați pentru a acoperi uniform toate bucățile.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și amestecați cimbru. Continuați să coaceți până când păstârnacul este rumenit și fraged când este străpuns cu o furculiță, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Din cartea de bucate Herbfarm de Jerry Traunfeld. Copyright 2000 de Jerry Traunfeld. Retipărit cu permisiunea Scribner, o divizie a Simon & Schuster, Inc.