Păstârnac parmezan prăjit
Păstârnacul parmezan fript este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de mămăligă, păstârnac oz, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Păstârnac Prăjit, Păstârnac Parmezan Perfect, și Păstârnac Parmezan Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Se amestecă polenta, parmezanul și nucșoara și se lasă deoparte. Aduceți o tigaie cu apă sărată la fierbere, introduceți păstârnacul și gătiți timp de 6 minute sau până când este doar fragedă.
Scurgere. În timp ce păstârnacul este încă fierbinte, aruncați cu amestecul de parmezan pentru a acoperi.
Puneți o formă de prăjire peste plită și încălziți uleiul.
Adăugați păstârnacul și întoarceți-l pentru a acoperi în ulei.
Puneți cositorul în cuptor și prăjiți timp de 15 minute, apoi întoarceți păstârnacul și gătiți încă 15 minute până devin aurii.