Păstârnac glazut cu arțar pe varză

Păstârnac glazut cu arțar pe varză
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară ? Păstârnac glazut cu arțar pe Kale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 308 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,85 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, kale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dovleac și păstârnac la cuptor , Somon glazut cu arțar și muștar și Mușchiu de porc învețit cu slănină glazurată cu arțar .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topește 1/4 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Plus 1 Lingura Unt Nesarat, Impartit1/4 Cana Plus 1 Lingura Unt Nesarat, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați păstârnacul și siropul de arțar. Gatiti, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau pana cand siropul aproape se evapora si pastarnacul este caramelizat, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Între timp, într-un cuptor olandez, topește untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați eșalota; gătiți timp de 4-5 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați kale; se presară cu sare. Gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana se ofilesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați cidru; reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți la abur timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
7
Pentru a servi, puneți kale pe o farfurie mare; acoperiți cu păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
KaleKale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista