Păstârnac glazut cu arțar pe varză

Ai nevoie de o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară ? Păstârnac glazut cu arțar pe Kale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 308 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,85 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, kale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dovleac și păstârnac la cuptor , Somon glazut cu arțar și muștar și Mușchiu de porc învețit cu slănină glazurată cu arțar .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topește 1/4 cană de unt la foc mediu.
Adăugați păstârnacul și siropul de arțar. Gatiti, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau pana cand siropul aproape se evapora si pastarnacul este caramelizat, amestecand frecvent.
Între timp, într-un cuptor olandez, topește untul rămas la foc mediu.
Adăugați eșalota; gătiți timp de 4-5 minute sau până când se înmoaie.
Adăugați kale; se presară cu sare. Gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana se ofilesc usor.
Adăugați cidru; reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți la abur timp de 5 minute.
Pentru a servi, puneți kale pe o farfurie mare; acoperiți cu păstârnac.