Păstârnac Fiert La Cuptor
Păstârnacul fiert la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de piper, sare kosher, oțet de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Păstârnac Prăjit La Cuptor, Iepure fiert cu păstârnac, și Fenicul fiert și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Radeți coaja de la 1 mandarine sau suficient pentru a face 1 lingură. Strângeți 1 mandarină pentru a obține 1/3 cană de suc. Pune deoparte.
Feliați cea mai groasă parte a păstârnacului pe lungime în sferturi sau jumătăți, astfel încât să aibă aceeași grosime ca jumătățile mai subțiri.
Puneți untul într-o tigaie de prăjire de 12 10 2 inci.
Introduceți tigaia la cuptor timp de 1 minut pentru a topi untul.
Scoateți din cuptor. Aruncați păstârnacul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi uniform cu unt.
Se întinde într-un singur strat.
Combinați bulionul, coaja, sucul, oțetul, sarea și doar o notă de piper.
Se toarnă peste păstârnac.
Coaceți timp de 40 de minute, întorcând leguma la fiecare 10 minute.
Coaceți încă aproximativ 20 de minute fără a întoarce păstârnacul. Păstârnacul va fi fraged și sosul redus la o glazură.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;