Păstârnac Fiert La Cuptor

Păstârnac Fiert La Cuptor
Păstârnacul fiert la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de piper, sare kosher, oțet de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Păstârnac Prăjit La Cuptor, Iepure fiert cu păstârnac, și Fenicul fiert și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Radeți coaja de la 1 mandarine sau suficient pentru a face 1 lingură. Strângeți 1 mandarină pentru a obține 1/3 cană de suc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
SucSuc
3
Feliați cea mai groasă parte a păstârnacului pe lungime în sferturi sau jumătăți, astfel încât să aibă aceeași grosime ca jumătățile mai subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
4
Puneți untul într-o tigaie de prăjire de 12 10 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Introduceți tigaia la cuptor timp de 1 minut pentru a topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din cuptor. Aruncați păstârnacul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi uniform cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Se întinde într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Combinați bulionul, coaja, sucul, oțetul, sarea și doar o notă de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
SucSuc
StocStoc
SareSare
9
Se toarnă peste păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
10
Coaceți timp de 40 de minute, întorcând leguma la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți încă aproximativ 20 de minute fără a întoarce păstârnacul. Păstârnacul va fi fraged și sosul redus la o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista