Păstârnac fiert cu sirop de arțar și nuci pecan

Păstârnac fiert cu sirop de arțar și nuci pecan
Păstârnacul fiert cu sirop de arțar și nuci pecan este un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 227 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de coriandru măcinate, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păstârnac lipicios glazurat cu arțar cu nuci pecan, Napi glazurați și păstârnac cu sirop de arțar, și Prăjiți păstârnac cu sirop de arțar și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul o cratiță mică la foc mediu-mare. Când untul se topește și începe să se rumenească, adăugați nucile pecan, chimenul și coriandrul. Amestecați nucile pecan și "prăjiți-le" cu condimentele timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți nucile pecan din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați siropul de arțar și dați la fiert. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4
Așezați păstârnacul într-o tigaie mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți păstârnacul 15 până la 20 de minute sau până când păstârnacul este fraged când este străpuns cu vârful unui cuțit. Notă: de multe ori găsesc că rețetele nu-mi dau suficient lichid cu care să lucrez. Păstârnacul poate varia ca mărime, așa că nu ezitați să adăugați un strop de apă pentru a termina procesul de gătit, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Scurgeți orice lichid rămas.
6
Presărați păstârnacul cu sare și aruncați cu amestec rezervat de sirop de arțar și nuci pecan condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista