Păstârnac cu unt de trufe negre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnacul cu unt de trufe negre. Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare, păstârnac, garnitură: arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb, Paste cu varză neagră, ceapă caramelizată și păstârnac, și Sfeclă prăjită și păstârnac cu măsline negre și portocale.
Instrucțiuni
Tăiați păstârnacul transversal în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch și gătiți într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Se scurge bine, apoi se transferă într-un castron și se aruncă ușor cu unt de trufe, sare și piper.
Păstârnacul poate fi tăiat cu 1 zi înainte și păstrat, scufundat în apă, răcit.