Păstrăvul lui Hemingway
Păstrăvul lui Hemingway ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 548 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare și piper, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Specialul Hemingway, Grenobloise De Păstrăv, și Păstrăv De Șemineu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați peștele în zară timp de o oră. Acest lucru nu este necesar dacă peștele dvs. este foarte proaspăt, ca în just-prins.
Într-o tigaie mare din fontă, faceți slănina la foc mic până când este aproximativ 1/2 gătită.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Pe o farfurie sau într-un vas puțin adânc, amestecați făina de porumb, făina, cayenne și un vârf sănătos de sare.
Scoateți peștele din zară și așezați-l pe o suprafață de lucru. Împărțiți feliile de lămâie și așezați jumătate în interiorul cavității fiecărui pește, suprapunând feliile, apoi stropiți cu pătrunjel, sare și piper.
Înfășurați o felie de slănină parțial gătită în jurul fiecărui pește.
Rulați peștele în amestecul de făină de porumb.
Încălziți din nou grăsimea de slănină până când este foarte fierbinte. Alunecați peștele și gătiți 4-6 minute pe fiecare parte, sau până când sunt crocante și fierte. Timpul va trebui ajustat în funcție de faptul dacă peștele este dezosat.