Păstrăvul lui Allison

Păstrăvul lui Allison
Păstrăvul lui Allison este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 493 calorii, 49G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 5.92 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Toateretete are 39 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de file de păstrăv, ciuperci, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Cea mai bună salată de Paste a lui Allison, Allison ' s miere de migdale-cireșe Shortbread, și Păstrăv Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați un vas de copt superficial cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu; se toarnă suc de lămâie. Gatiti si amestecati ciupercile pana se inmoaie, aproximativ 5 minute; amestecați sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți fileurile de păstrăv cu părțile laterale ale pielii în jos într-un vas de copt pregătit; presărați sare și piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
File De PăstrăvFile De Păstrăv
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se toarnă amestecul de ciuperci peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul se reduce și fulgii de pește ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista