Păstrăvul lui Allison
Păstrăvul lui Allison este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 493 calorii, 49G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 5.92 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Toateretete are 39 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de file de păstrăv, ciuperci, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Cea mai bună salată de Paste a lui Allison, Allison ' s miere de migdale-cireșe Shortbread, și Păstrăv Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați un vas de copt superficial cu folie.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu; se toarnă suc de lămâie. Gatiti si amestecati ciupercile pana se inmoaie, aproximativ 5 minute; amestecați sherry.
Puneți fileurile de păstrăv cu părțile laterale ale pielii în jos într-un vas de copt pregătit; presărați sare și piper crăpat.
Se toarnă amestecul de ciuperci peste pește.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul se reduce și fulgii de pește ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.