Păstrăv învelit în Pancetta

Păstrăv învelit în Pancetta
Păstrăvul învelit în Pancetta ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $9.56 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1027 calorii. Această rețetă servește 2. 76 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, păstrăv, rashers de slănină dungată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Salată de păstrăv afumat și Pancetta, Păstrăv învelit în slănină, și Păstrăv învelit în slănină.

Instrucțiuni

1
Cuptor termic 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați jumătate de lămâie în 4 felii subțiri și sucați cealaltă jumătate. Scorați fiecare pește de 3 ori pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați peștele pe o tavă de copt, punctată cu fața în sus și condimentați Liberal în interior și în exterior cu sare și piper. Umpleți fiecare cavitate de pește cu cimbru, o stropire de usturoi și o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Așezați restul de cimbru deasupra peștelui și deasupra cu o felie de lămâie. Înfășurați pancetta în jur, ținând lămâia și cimbru în loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și coaceți timp de 20 de minute până când pancetta este aurie și peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În timp ce peștele se gătește, fierbeți fasolea într-o tigaie cu apă sărată timp de 4-5 minute până când este gătită și încă vibrantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scurgeți și aruncați cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
8
Serviți peștele cu fasolea pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Păstrăvul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate76
Revista