Păstrăv învelit în Pancetta
Păstrăvul învelit în Pancetta ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $9.56 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1027 calorii. Această rețetă servește 2. 76 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, păstrăv, rashers de slănină dungată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Salată de păstrăv afumat și Pancetta, Păstrăv învelit în slănină, și Păstrăv învelit în slănină.
Instrucțiuni
Cuptor termic 220C / ventilator 200C / gaz
Tăiați jumătate de lămâie în 4 felii subțiri și sucați cealaltă jumătate. Scorați fiecare pește de 3 ori pe o parte.
Așezați peștele pe o tavă de copt, punctată cu fața în sus și condimentați Liberal în interior și în exterior cu sare și piper. Umpleți fiecare cavitate de pește cu cimbru, o stropire de usturoi și o felie de lămâie.
Așezați restul de cimbru deasupra peștelui și deasupra cu o felie de lămâie. Înfășurați pancetta în jur, ținând lămâia și cimbru în loc.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și coaceți timp de 20 de minute până când pancetta este aurie și peștele este gătit.
În timp ce peștele se gătește, fierbeți fasolea într-o tigaie cu apă sărată timp de 4-5 minute până când este gătită și încă vibrantă.
Scurgeți și aruncați cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și migdalele.
Serviți peștele cu fasolea pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Păstrăvul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.