Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie

Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie
Păstrăvul sotat cu unt de arpagic de lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită file de păstrăv, sare kosher și piper proaspăt crăpat, suc de lămâie și șalotă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 53 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie, Păstrăv fluturat în unt de caper de lămâie, și Cartofi noi cu unt de lămâie și arpagic.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 linguri de unt, coaja de lămâie, sucul, șalota și 2 linguri de arpagic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Așezați untul pe o bucată mică de folie de plastic și, folosind ambele capete ale foliei de plastic, rotiți-l pentru a face un cilindru. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Folosind pensete pentru nas cu ac, îndepărtați toate oasele din păstrăv. Topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Presărați păstrăvul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
PăstrăvPăstrăv
5
Așezați peștele cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute. Folosind un cuțit ascuțit, glisați cuțitul în cea mai groasă parte a peștelui. Dacă nu simți nicio rezistență, peștele tău este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Transferați peștele pe farfurii de servire, acoperiți cu unt și garnisiți cu arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
BYOC: frumusețea acestui unt este că îl poți face orice vrei. De ce să nu încercați limes și ardei iute, lămâie și mentă, rozmarin, cimbru și salvie? Orice se întâmplă când ești în bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 67 de dolari.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu o margine de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe Bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duce la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista