Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie

Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie
Păstrăvul sotat cu unt de arpagic de lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită file de păstrăv, sare kosher și piper proaspăt crăpat, suc de lămâie și șalotă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 53 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie, Păstrăv fluturat în unt de caper de lămâie, și Cartofi noi cu unt de lămâie și arpagic.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 linguri de unt, coaja de lămâie, sucul, șalota și 2 linguri de arpagic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Așezați untul pe o bucată mică de folie de plastic și, folosind ambele capete ale foliei de plastic, rotiți-l pentru a face un cilindru. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Folosind pensete pentru nas cu ac, îndepărtați toate oasele din păstrăv. Topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați păstrăvul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
PăstrăvPăstrăv
5
Așezați peștele cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute. Folosind un cuțit ascuțit, glisați cuțitul în cea mai groasă parte a peștelui. Dacă nu simți nicio rezistență, peștele tău este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Transferați peștele pe farfurii de servire, acoperiți cu unt și garnisiți cu arpagicul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
BYOC: frumusețea acestui unt este că îl poți face orice vrei. De ce să nu încercați limes și ardei iute, lămâie și mentă, rozmarin, cimbru și salvie? Orice se întâmplă când ești în bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 67 de dolari.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu o margine de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe Bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duce la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista