Păstrăv saut cu gust de citrice-măsline

Păstrăv saut cu gust de citrice-măsline
Păstrăvul saut cu gust de citrice-măsline este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, portocale de buric, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Păstrăv la cuptor cu gust de măsline-roșii, Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice, și Păstrăv Pan-saut cu capere.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, curățați miezul alb amar din portocale și lămâie; asigurați-vă că îndepărtați toată miezul. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați coaja de portocală și lămâie rasă, măslinele, pătrunjelul, usturoiul, uleiul de măsline și oțetul. Condimentează cu sare și piper și aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul vegetal. Condimentați fileurile de păstrăv cu sare și piper și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PăstrăvFile De Păstrăv
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați păstrăvul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileurile, reduceți focul la moderat și gătiți până când sunt albe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați fileurile pe farfurii sau pe un platou, lingurați gustul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista