Păstrăv Saut
Păstrăvul saut este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 768 calorii. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, făină, păstrăv de apă dulce îmbrăcat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Încercați Păstrăv sotat cu nuci pecan, Pastrav Pan-saut cu capere, și Păstrăv de lac afumat cu ardei sotati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine peștele în apă rece; se usuca. Pește de dragare în făină; scuturați excesul de făină.
Se sotează peștele în 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Scurgeți bine peștele pe prosoape de hârtie și transferați-l într-un platou cald de servire.
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Păstrăvul sărat este delicios ca fel de mâncare pentru micul dejun.