Păstrăvul prăjit cu sos de unt de Pecan este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 836 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv prăjit cu migdale și pătrunjel, Păstrăv Prăjit Cu Unt Rumenit De Pecan, și Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință ovală) la foc mic și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Clătiți păstrăvul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv
4
Ungeți cu unt topit în interior și în exterior și condimentați cu 3/4 linguriță de sare (total pentru ambii pești). Făină de movilă pe o foaie de hârtie de ceară, apoi dragați fiecare pește în făină pentru a acoperi complet, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
5
Adăugați ulei și 2 linguri de unt în tigaie și încălziți la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ambele păstrăv, răsturnând ușor o dată folosind 2 spatule, până se rumenesc și aproape fierte, aproximativ 8 minute în total (peștele va continua să gătească așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
6
Transferați fiecare păstrăv pe o farfurie și păstrați-l cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă grăsimea din tigaie și se șterge tigaia curată. Topiți restul de 1/2 unt de băț la foc moderat, apoi gătiți nuci pecan, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați pătrunjel, piper și 1/4 linguriță de sare rămasă, tigaie învârtită pentru a combina și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați suc de lămâie, tigaie învârtită pentru a încorpora și lingură peste păstrăv.