Păstrăv prăjit cu sos de unt de Pecan

Păstrăv prăjit cu sos de unt de Pecan
Păstrăvul prăjit cu sos de unt de Pecan este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 836 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv prăjit cu migdale și pătrunjel, Păstrăv Prăjit Cu Unt Rumenit De Pecan, și Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință ovală) la foc mic și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Clătiți păstrăvul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
4
Ungeți cu unt topit în interior și în exterior și condimentați cu 3/4 linguriță de sare (total pentru ambii pești). Făină de movilă pe o foaie de hârtie de ceară, apoi dragați fiecare pește în făină pentru a acoperi complet, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Adăugați ulei și 2 linguri de unt în tigaie și încălziți la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ambele păstrăv, răsturnând ușor o dată folosind 2 spatule, până se rumenesc și aproape fierte, aproximativ 8 minute în total (peștele va continua să gătească așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Transferați fiecare păstrăv pe o farfurie și păstrați-l cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se toarnă grăsimea din tigaie și se șterge tigaia curată. Topiți restul de 1/2 unt de băț la foc moderat, apoi gătiți nuci pecan, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pătrunjel, piper și 1/4 linguriță de sare rămasă, tigaie învârtită pentru a combina și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați suc de lămâie, tigaie învârtită pentru a încorpora și lingură peste păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista