Păstrăv prăjit cu măsline negre și verzi: Trota Arrosto con Olive Nere e Verdi

Păstrăv prăjit cu măsline negre și verzi: Trotan Arrosto con Olive Nere e Verdi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 481 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline, frunze de rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crocchette di miglio, carote e olive nere, Rață Cu Măsline Negre Și Risotto De Măsline Negre, și Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!).
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic, apoi adăugați rozmarinul și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați măslinele și gătiți încă 3 minute.
Așezați fiecare păstrăv pe 6 foi de folie de aluminiu și condimentați cu sare și piper.
Stropiți o parte din amestecul de măsline peste fiecare file. Înfășurați fiecare file cu 2 felii de pancetta, fixând cu o scobitoare.
Înfășurați fileurile în folie și grătiți sau fierbeți timp de 10 minute, până când peștele este gătit.