Păstrăv prăjit cu măsline negre și verzi: Trota Arrosto con Olive Nere e Verdi

Păstrăv prăjit cu măsline negre și verzi: Trota Arrosto con Olive Nere e Verdi
Păstrăv prăjit cu măsline negre și verzi: Trotan Arrosto con Olive Nere e Verdi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 481 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline, frunze de rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crocchette di miglio, carote e olive nere, Rață Cu Măsline Negre Și Risotto De Măsline Negre, și Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic, apoi adăugați rozmarinul și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați măslinele și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4
Așezați fiecare păstrăv pe 6 foi de folie de aluminiu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Stropiți o parte din amestecul de măsline peste fiecare file. Înfășurați fiecare file cu 2 felii de pancetta, fixând cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Înfășurați fileurile în folie și grătiți sau fierbeți timp de 10 minute, până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista