Păstrăv Pan-saut cu capere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul Pan-saut cu capere. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, capere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piccata De Păstrăv Cu Alune Și Capere Crocante, Păstrăv Curcubeu Cu Vârfuri De Haricot, Capere, Unt De Lămâie Și Maro, și Păstrăv sotat cu nuci pecan.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin, coajă, suc, capere și herbes de Provence la tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați untul în tigaie, amestecând continuu cu un tel până când untul se topește și sosul este neted.
Serviți sosul peste pește; se presară pătrunjel.