Păstrăv la grătar cu vinetă de șalot

Păstrăvul la grătar cu vinaigrette de ceapă eșalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 336 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sparanghel La Grătar Cu Vinetă De Șalotă Caramelizată, Pan sparanghel la gratar cu vinaigrette de lamaie, și Păstrăv la grătar cu fasole albă și vinetă de Caper.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Adăugați treptat ulei, amestecând până se amestecă bine.
Tăiați o foaie de folie grea de 16 x 12 inci; înveliți ușor 1 parte a foliei cu spray de gătit.
Așezați fileurile, pielea în jos, pe folia pregătită. Lingura 1 lingurita vinaigrette peste fiecare file. Acoperiți și grătați 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Stropiți vinetă rămasă uniform peste fiecare porție; deasupra cu slănină sfărâmată.