Păstrăv la grătar cu marinată sărată

Păstrăvul la grătar cu marinată sărată este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 674 calorii, 71G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.4 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, suc de lămâie, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Marinată Sărată Carbonizată, Mușcături De Budincă De Pâine Sărată Cu Marinată De Ceapă Dulce, și Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună sucul de lămâie, sărat, sare și piper.
Adăugați uleiul încet, șoptind.
Puneți fileurile de păstrăv într-un vas de sticlă mediu sau o tigaie din oțel inoxidabil.
Adăugați marinada și întoarceți fileurile pentru a acoperi.
Grătiți sau fierbeți peștele timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până când tocmai ați terminat, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru fileuri groase de 1/4 inch.
Se servește cu pene de lămâie.
Recomandarea vinului: un Muscadet sau Sancerre cu aromă delicată va spori păstrăvul mai degrabă decât să concureze cu acesta și niciunul dintre aceste vinuri nu va fi spălat de lămâie, deoarece ambele au o aciditate ridicată.