Păstrăv la grătar cu marinată sărată

Păstrăv la grătar cu marinată sărată
Păstrăvul la grătar cu marinată sărată este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 674 calorii, 71G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.4 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, suc de lămâie, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Marinată Sărată Carbonizată, Mușcături De Budincă De Pâine Sărată Cu Marinată De Ceapă Dulce, și Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar.

Instrucțiuni

1
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună sucul de lămâie, sărat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați uleiul încet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Puneți fileurile de păstrăv într-un vas de sticlă mediu sau o tigaie din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați marinada și întoarceți fileurile pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Grătiți sau fierbeți peștele timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până când tocmai ați terminat, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru fileuri groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
7
Recomandarea vinului: un Muscadet sau Sancerre cu aromă delicată va spori păstrăvul mai degrabă decât să concureze cu acesta și niciunul dintre aceste vinuri nu va fi spălat de lămâie, deoarece ambele au o aciditate ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SancerreSancerre
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
PăstrăvPăstrăv
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista