Păstrăv La Cuptor Cu Vin Alb Și Fenicul

Păstrăv La Cuptor Cu Vin Alb Și Fenicul
Păstrăvul la cuptor cu vin alb și fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $10.03 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 825 calorii, 77g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de șalotă, ciuperci nasture, păstrăv și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 84%. Rețete similare includ Păstrăv de somon Braconat în vin alb, Păstrăv la cuptor cu salată de fenicul, ridiche și rachetă, și Păstrăv La Cuptor Cu Broccoli, Măr Și Salată De Fenicul.
DificultateNormal
Gata În44 m.
Porții1
Scor De Sănătate77
Revista