Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake

Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake
Păstrăvul copt cu Pesto de ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 530 calorii, 62g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $7.78 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciuperci shiitake, șalotă, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii, Păstrăv la cuptor cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir, și Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake, Roșii Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, înmuiați shiitakes-ul în apa clocotită cu țepi de tamari până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
TamariTamari
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți ciupercile, rezervând 2 linguri de lichid. Într-un robot de bucătărie, pulsați ciupercile și lichidul de ciuperci rezervat cu pătrunjelul, usturoiul și șalota până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați încet 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați pesto-ul într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați păstrăvul pe o suprafață de lucru. Folosind o pensetă, îndepărtați oasele fine ale știftului care trec de-a lungul centrului fiecărui file. Înveliți o foaie mare de copt antiaderentă cu spray de gătit. Aranjați păstrăvul, cu pielea în jos, pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Adăugați vinul, condimentați cu sare și piper și gătiți până când lichidul s-a evaporat, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Presărați păstrăvul cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
PăstrăvPăstrăv
10
Întindeți un sfert din pesto într-un strat subțire pe fiecare păstrăv. Lingurați prazul deasupra și coaceți timp de aproximativ 10 minute, sau doar până când păstrăvul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista