Păstrăv Jalapeno Din California

Păstrăv Jalapeno Din California
Păstrăvul Jalapeno din California este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 650 calorii, 71G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ardei gras, ceapă verde, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză acoperită, șuncă învelită Jalapeno Popper Burgers cu maioneză Jalapeno prăjită, Jalapeno ceainic Chip Crusted pui cu Jalapeno Ranch, și Hot Dog Din California.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mediu și așezați raftul la 3 inci peste cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună ceapa verde, coriandru, ardei gras, mango, ulei de măsline, suc de lămâie, sare de usturoi și piper negru; pus deoparte. Înveliți ușor patru pătrate de folie cu ulei de măsline sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați peștele în diagonală pe folie și umpleți fiecare cu 1/4 din umplutura de mango. Dacă nu se potrivește totul în interiorul peștelui, atunci așezați restul deasupra peștelui. Îndoiți colțurile foliei peste capul și coada peștelui, apoi pliați colțurile rămase peste corpul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Gatiti pachetele pe ambele parti timp de aproximativ 20 de minute in total, pana cand pestele a fiert si fulgi usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista