Păstrăv de râu prăjit cu prăjituri de porumb și Coulis de ardei roșu

Păstrăvul de râu prăjit cu prăjituri de porumb și Coulis cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.42 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1004 calorii, 81G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Ravioli Hummus prăjiți la tigaie cu Coulis de ardei roșu, Tortillan de porumb și stive de legume cu Coulis de ardei roșu, și A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, puțin adânc, acoperiți fileurile de păstrăv cu laptele și dați-le la frigider timp de cel puțin 10 minute sau până la 30 de minute.
Într-un robot de bucătărie, pulsați biscuiții la firimituri fine.
Transferați firimiturile pe o farfurie mare și amestecați cu făina.
Încălziți o tigaie foarte mare.
Scoateți fileurile de păstrăv din lapte și condimentați cu sare și piper. Dragați fileurile în amestecul de cracker-crumb și adăugați-le în tigaie, cu pielea în jos.
Adăugați untul și înclinați tigaia pentru a se topi și a o distribui uniform. Gatiti pastravul la foc moderat pana se rumeneste si crocant, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Aranjați prăjiturile calde de porumb la grătar pe farfurii și așezați fileurile de păstrăv deasupra.
Se ornează cu coulisul de ardei roșu prăjit și se servește.