Păstrăv De Pârâu M Mcullerin

Păstrăv De Pârâu M Mcullerin
Brook Trout m Mocllerin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $16.39 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1280 calorii, 144g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel, și Păstrăv Amandine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați ambele părți ale filetelor cu sare și piper și praf ușor cu făină. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați fileurile, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este maro și crocantă, 3-5 minute. Întoarceți cu grijă cu o spatulă și gătiți încă 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Strângeți lămâia peste pește și adăugați pătrunjelul. Pe măsură ce sosul începe să se baloneze, puneți unt amplu peste fiecare filet și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
LămâieLămâie
SosSos
PeștePește
4
Retipărit cu permisiunea de la Cooking From the Heart: lecțiile mele preferate învățate pe parcurs de John Besh. Drepturi De Autor 2013 John Besh. Publicat de Editura Andrews McMeel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista