Păstrăv De Pârâu Cu Față Deschisă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul de pârâu cu față deschisă. Această rețetă face 4 porții cu 583 calorii, 71G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.17 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de păstrăv de pârâu, unt de piper, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv De Pârâu M Mcullerin, Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, și Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel.
Instrucțiuni
Fluturați păstrăvul împărțind fiecare pește prin burtă de la cap la coadă.
Tăiați oasele, dar nu tăiați complet peștele. Deschideți peștele ca o carte și, folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați scheletul pe ambele jumătăți. Scoateți orice pinbone. (Această procedură poate fi efectuată de vânzătorul dvs. de pește.)
Frecați carnea cu untul și condimentați cu sarea și piperul.
Așezați cât mai mulți pești pe broiler cât poate ține fără aglomerare. Se fierbe la 3 până la 4 inci de sursa de căldură până când carnea este gătită, aproximativ 4 minute.
Serviți imediat cu pene de lămâie sau untul aromat la alegere.