Păstrăv De Lămâie La Grătar

Păstrăvul de lămâie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 2491 calorii, 284g de proteine, și 141g de grăsime pe porție. Pentru $33.21 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de margarină, sare, păstrăv de pârâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Păstrăv De Lămâie La Grătar, Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, și Păstrăv la grătar cu unt de lămâie-pătrunjel.
Instrucțiuni
Spălați și uscați peștele și înțepați-l cu o furculiță.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline.
Periați acest amestec pe pește.Marinada timp de două ore sau peste noapte.
Periați grătarul cu puțin ulei de măsline.Grătiți peștele câteva minute pe fiecare parte până când peștele se descuamă ușor.