Păstrăv De Lămâie

Păstrăv De Lămâie
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Păstrăvul de lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de file păstrăv curcubeu, pudră de ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Păstrăv Picant De Lămâie, Almondină De Păstrăv De Lămâie, și Păstrăv De Lămâie La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, piperul de lămâie, sarea, cimbru, cayenne și jumătate din coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați sucul de lămâie și coaja de lămâie rămasă într-un vas puțin adânc și înmuiați fileurile de pește timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înmuiați fileurile de păstrăv în amestecul de făină, astfel încât ambele părți să fie acoperite. Scuturați excesul și puneți fileurile în uleiul fierbinte. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste si pestele poate fi fulgi cu o furculita. Aruncați sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie și scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Încingeți fiecare porție cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Păstrăv în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista