Păstrăv de lac afumat cu ardei sotati

Păstrăvul de lac afumat cu ardei sotati ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 300 de calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, ardei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Păstrăv de lac cu Nuoc Mam Gung și Broccoli, Păstrăv de lac cu cartofi Fingerling și slănină, și Păstrăv de lac prăjit cu slănină și Sucotaș de fasole de afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Tăiați ambele tipuri de ardei pe lungime și îndepărtați semințele și venele. Înveliți ușor o tigaie grea cu ulei de măsline. Sotati ardeii pana isi dau sucurile si se ofilesc. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați păstrăvul pe o foaie de copt și încălziți la cuptor timp de 10 minute.
Se servește cu ardeii, pene proaspete de lămâie și hrean proaspăt ras.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;