Păstrăv curcubeu prăjit cu nuci pecan și unt brun și brânză elvețiană cu oțet serrano Chile

Păstrăv curcubeu prăjit cu nuci pecan și unt brun și brânză elvețiană cu oțet serrano Chile
Păstrăvul curcubeu prăjit cu nuci pecan și unt brun și Chard elvețian cu oțet serrano Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1966 calorii, 80g de proteine, și 116g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.61 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți păstrăv curcubeu, ouă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Încercați Păstrăv Curcubeu Cu Vârfuri De Fasole, Capere, Lămâie Și Unt Brun, Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel, și Chard Elvețian Malfatti Cu Unt Brun De Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina de orez într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă ouăle și laptele într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați făina de porumb într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Deschideți și tăiați păstrăvul, în diagonală, în 2 fileuri. Condimentează atât carnea, cât și pielea fileului cu sare și piper, după gust, apoi înmoaie fiecare file în făină de orez, apoi amestec de ouă, apoi făină de porumb. Repetați cu păstrăvul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Făină De OrezFăină De Orez
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
PăstrăvPăstrăv
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
6
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Sotati 4 fileuri la un moment dat pana se rumenesc pe ambele parti. Repetați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Transferați pe o foaie mare de copt și repetați cu restul de 2 păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Se introduce la cuptor și se coace timp de 5 până la 6 minute până se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Zest și suc ambele lămâi, rezervând separat coaja și sucul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
11
În timp ce păstrăvul se coace, topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Urmărind cu atenție și scăzând căldura, dacă este necesar, lăsați untul să se spumeze și să se rumenească. Adăugați imediat sucul de lămâie, coaja și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
În timp ce untul este încă spumant, adăugați pecanii și pătrunjelul. Nu lăsați untul să ardă sau va fi inutilizabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
13
Așezați 2 fileuri pe fiecare dintre cele 4 farfurii și turnați untul maro Pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
14
Serviți alături de
15
Ciorba Elvețiană sotată cu ceapă roșie și oțet serrano Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Chard ElvețianChard Elvețian
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
16
Rupeți frunzele de ciorbă elvețiană din tulpini albe groase, aruncați tulpinile și tocați grosolan frunzele, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
17
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Adăugați slănină și se fierbe pana se rumeneste si gras ca prestate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
19
Scoateți slănina pe o farfurie cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20
Adăugați ceapa și gătiți în grăsimea topită până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
21
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
22
Adăugați ciorba Elvețiană, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi frunzele în grăsime. Gatiti pana cand frunzele s-au ofilit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chard ElvețianChard Elvețian
23
Adăugați slănina înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
24
Adăugați oțetul și continuați să gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
25
Se servește cu oțet suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
26
Aduceți ardei iute, oțet și o linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
27
Se ia de pe foc, se toarnă într-un bol, se acoperă și se lasă să se absoarbă cel puțin 2 ore sau peste noapte la temperatura camerei. Se strecoară printr-o strecurătoare fină într-un bol sau borcan de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista