Păstrăv cu linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu linte. Această rețetă servește 4. O porție conține 320 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de păstrăv, oțet de sherry, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Salată caldă de păstrăv la grătar cu spanac și linte, Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, și Linte.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați praz, morcov și usturoi; saut 2 minute. Se amestecă linte, apă și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când lintea este fragedă și lichidul este aproape absorbit.
Adăugați țelină, pătrunjel, oțet, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în amestecul de linte, amestecând pentru a combina.
Presărați păstrăvul cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Rupeți peștele în bucăți; adăugați la amestecul de linte, aruncând ușor pentru a combina.