Păstrăv Cu Crustă De Pecan
Păstrăvul cu coajă de Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de pecan, ulei de măsline, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Păstrăv Cu Crustă De Pecan, Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, și Păstrăv Cu Crustă De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți nucile pecan într-un mini tocător sau robot de bucătărie; pulsați până când nucile pecan sunt măcinate fin.
Combinați pecanii și panko într-un vas superficial.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu sare și piper. Blaturi de dragare de pește în amestec de nuci, apăsând ușor pentru a adera.
Puneți jumătate din pește, cu partea în jos, în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți peștele; gătiți 4 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de pește.