Păstrăv Cu Crustă De Pecan

Păstrăv Cu Crustă De Pecan
Păstrăvul cu coajă de Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de pecan, ulei de măsline, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Păstrăv Cu Crustă De Pecan, Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, și Păstrăv Cu Crustă De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nucile pecan într-un mini tocător sau robot de bucătărie; pulsați până când nucile pecan sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Combinați pecanii și panko într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Presărați peștele uniform cu sare și piper. Blaturi de dragare de pește în amestec de nuci, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Puneți jumătate din pește, cu partea în jos, în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți peștele; gătiți 4 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista