Păstrăv cu crustă de migdale

Păstrăv cu crustă de migdale
Păstrăvul cu crustă de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $2.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de sare, garnisiți: crenguțe de cimbru, file de păstrăv și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi migdalele măcinate, puteți urma acest fel principal cu Tarte Aux Abricots-Tartă De Caise Franceză Glazurată Cu Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Încercați Halibut cu crustă de ierburi-migdale, Kugel de conopidă-praz cu crustă de migdale-ierburi, și Kugel de conopidă-praz cu crustă de migdale-ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Înmuiați fileurile în lapte; dragă în amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați într-un coș de grătar acoperit cu spray de gătit; acoperiți fileurile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Gatiti, acoperit cu capac de gratar, peste carbuni incinsi (400 grade pana la 500 grade) 5 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate75
Revista