Păstrăv Cu Crustă De Alune

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu crustă de alune. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 812 calorii. Pentru $7.31 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ou, ulei vegetal, păstrăv de pârâu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Crustă De Alune, și Păstrăv Cu Crustă De Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați nucile într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin. Clătiți păstrăvul și uscați-l. Condimentează cu sare în interior și în exterior.
Bateți oul într-o farfurie.
Întindeți nucile măcinate pe o farfurie. Înmuiați ambele părți ale păstrăvului mai întâi în ou și apoi nuci.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți păstrăvul, scuturând tigaia pentru a preveni lipirea și întoarcerea o dată cu o spatulă metalică, până când se rumenesc pe ambele părți și doar fierte, aproximativ 12 minute în total.
În timp ce păstrăvul gătește, topiți untul într-o cratiță mică și amestecați sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Se toarnă peste păstrăv și se presară pește cu pătrunjel.