Păstrăv cu ciuperci

Păstrăv cu ciuperci
Păstrăvul cu ciuperci necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 521 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 4,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, făină, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 3 mâncăruri și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă NW Păstrăv Cu Ciuperci (Zwtiii), Păstrăv la cuptor cu usturoi și ciuperci, și Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile în 2 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți ciupercile într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Combinați făina și sarea într-un vas superficial; acoperiți fileurile cu amestec de făină pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați 2 linguri de unt în tigaie. Gatiti pastravul la foc mediu timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita; aranjați peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru sos, topiți untul rămas într-o cratiță mică. Amestecați treptat smântâna și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere timp de 3-4 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Serviți peste păstrăv și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
PăstrăvPăstrăv

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista