Păstrăv Almandine Cu Cartofi Brabant
Păstrăv Almandine cu cartofi Brabant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1208 calorii, 58G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cartofi Brabant La Cuptor, Flounder Almandine, și Orange Roughy Almandine calea ușoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la cald, aproximativ 170 de grade F. preîncălziți o friteuză electrică la 365 de grade F și prăjiți cartofii până se rumenesc, scurgeți și dați deoparte, condimentați cu sare. Alternativ, le puteți prăji pe aragaz într-un cuptor olandez.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, topiți 4 linguri de unt.
Se adaugă șalotele, usturoiul și cartofii, se condimentează cu sare și piper și se sotează 2 minute.
Transferați cartofii la cuptor pentru a se încălzi în timp ce gătiți peștele.Condimentează fileurile, făina și spălarea ouălor cu esența. Dragați fileurile din făina condimentată, acoperind complet. Înmuiați fiecare file în spălarea ouălor, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați fileurile înapoi în făina condimentată, acoperind complet. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare din fontă setată la foc mediu, topiți 4 linguri de unt.
Adăugați fileurile și prăjiți tigaia până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți peștele din tigaie, scurgeți pe prosoape de hârtie așezate pe o farfurie, apoi transferați la pește la cuptor pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia. Topiți restul de 4 linguri de unt.
Se adaugă migdalele, se condimentează cu sare și piper și se sotează 5 minute sau până când migdalele sunt aurii.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul. Pentru a servi, lingurați cartofii în centrul fiecărei farfurii.
Așezați peștele deasupra cartofilor. Apoi lingurați sosul de unt de migdale peste pește.