Păstrăv Almandine Cu Cartofi Brabant

Păstrăv Almandine Cu Cartofi Brabant
Păstrăv Almandine cu cartofi Brabant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1208 calorii, 58G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cartofi Brabant La Cuptor, Flounder Almandine, și Orange Roughy Almandine calea ușoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la cald, aproximativ 170 de grade F. preîncălziți o friteuză electrică la 365 de grade F și prăjiți cartofii până se rumenesc, scurgeți și dați deoparte, condimentați cu sare. Alternativ, le puteți prăji pe aragaz într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare, la foc mediu, topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă șalotele, usturoiul și cartofii, se condimentează cu sare și piper și se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Transferați cartofii la cuptor pentru a se încălzi în timp ce gătiți peștele.Condimentează fileurile, făina și spălarea ouălor cu esența. Dragați fileurile din făina condimentată, acoperind complet. Înmuiați fiecare file în spălarea ouălor, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați fileurile înapoi în făina condimentată, acoperind complet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o tigaie mare din fontă setată la foc mediu, topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fileurile și prăjiți tigaia până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți peștele din tigaie, scurgeți pe prosoape de hârtie așezate pe o farfurie, apoi transferați la pește la cuptor pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia. Topiți restul de 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se adaugă migdalele, se condimentează cu sare și piper și se sotează 5 minute sau până când migdalele sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul. Pentru a servi, lingurați cartofii în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Așezați peștele deasupra cartofilor. Apoi lingurați sosul de unt de migdale peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista