Păstrăv afumat și salată de grâu bulgur
Salata de păstrăv afumat și grâu bulgur este un fel principal care servește 4. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 381 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pachete g pătrunjel cu frunze plate, iaurt grecesc, file de păstrăv și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Salată De Grâu Bulgur, Salată De Grâu Bulgur, și Salată de grâu și varză Bulgur.
Instrucțiuni
Gatiti graul bulgur conform instructiunilor ambalajului si lasati sa se raceasca. Faceți un dressing: bateți sucul de lămâie, usturoiul și uleiul de măsline împreună și condimentați după gust.
Răsturnați grâul bulgur într-un castron, adăugați roșiile, ceapa de primăvară, pătrunjelul și menta.
Se toarnă pansamentul și se amestecă pentru a se combina. Fulgi păstrăvul în bucăți aruncând pielea și osul. Îndoiți ușor în salată.
Se amestecă iaurtul și mărarul împreună într-un castron mic, adăugând suficientă apă pentru a da consistența cremei de turnare. Condimentează după gust și servește alături de salată pentru a stropi deasupra.