Păstrăv afumat și salată de cartofi

Păstrăvul afumat și salata de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 266 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de creme fraeche, muștar granulat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Păstrăv afumat și salată nouă de cartofi, Păstrăv Afumat Și Salată De Cartofi Kipfler, și Ceai fierbinte-păstrăv afumat cu salată nouă de cartofi și rachete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați feliile de ceapă într-un bol cu apă cu gheață. Acoperiți cartofii cu apă într-o oală; adăugați un vârf de sare, acoperiți și aduceți la fierbere. Se Reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor; se usucă.
Între timp, bateți creme fraeche, oțet, ulei de măsline și muștar într-un castron mare pentru a face un pansament neted. Se amestecă mărarul.
Se scurge ceapa, se usucă și se adaugă la pansament.
Adăugați cartofii și castravetele, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Împărțiți creșterea de apă între 4 farfurii și adăugați câte o salată de cartofi la fiecare. Îndepărtați păstrăvul cu degetele și împrăștiați deasupra.
Se servește cu pâine pumpernickel și / sau sfeclă murată, dacă se dorește.
Fotografie de Antonis Achilleos