Păstrăv Afumat Pate
Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 31 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Un amestec de boia de ardei, CR aproxormme fra fra, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pate De Păstrăv Afumat, Păstrăv Afumat"P. P.", și Pate de păstrăv afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, nereactiv, combinați CR aproxormme fra sau smântână, capere, arpagic, tarhon, boia de ardei, cayenne și suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.Folosind mâinile, rupeți păstrăvul în bucăți de mușcătură, aruncând orice oase și piele.
Adăugați peștele la amestecul CR fra fra. Se amestecă rapid cu o lingură, folosind lingura pentru a rupe peștele, până când amestecul are o consistență tartinabilă. Condimentează cu sare și piper după dorință.
Se servește pe biscuiți sau pâine prăjită feliată subțire.